KOVAAPASKAA

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Haloo Helsinki! - Beibi

Mitä saadaan, kun yhdistetään yksi Suomen tämän hetken kovimpia kertsipyssyjä, drum 'n' bass ja tiukka riffittely? No tietenkin helsinkiläisen Haloo Helsinki! -yhtyeen uusi sinkku nimeltään Beibi. Ensimmäinen reaktioni biisiin oli, että "wau, ei saatana, eihän näin voi tehdä", vaikka itseasiassa juuri näin pitää tehdä. Bändi, joka on omassa genressään saavuttanut lähes kaiken ymmärsi oman parhaansa ja astui mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Eikä Beibi ole vielä mikään kympin suoritus, mutta ainakin jotain uutta. Ja itseasiassa biisin juuri radiosta kuulleena, se soundaa paremmalta kuin yhtyeen aiemmat sinkut ja erottuu positiivisesti radion skeidavirrasta. Olen diggaillut aina salaa Haloo Helsinki!:ä. Ehkä uuden levyn tiimoilta uskallan "tehdä Jussi Mäntysaaret" ja alkaa diggailla bändiä julkisesti.

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Pitää tunnustaa, että kuulin/katselin biisin nyt ensimmäistä kertaa. Biisin nimi ja jotkin nimettömät lainaukset sanoituksista olivat tarpeeksi pitämään mut kaukana tästä. Siitäkin huolimatta, että ihan kohtuudella olen joistakin bändin biiseistä aiemmin pitänyt.

  Tällä biisillä bändi todella hyppäsi pois, ei pelkästään omalta, vaan myös mun mukavuusalueelta. Konemusa-diggarina oon kuitenkin sen verran puristinen näistä "rokkibändi tekee konemusaa" -jutuista, että ei vaan pysty. Kamala biisi, ei jatkoon eikä ainakaan KOVAAPASKAA ;) !

  Rokkibändit tehköön sitä minkä parhaiten osaavat (joitakin hyvin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta) ja konebändien ei pitäisi myöskään ottaa mukaan perinteisiä instrumenttejä, esimerkkinä monenkin suureksi kasvaneen konemusabändin livekokoonpanot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis TODELLAKIN kovaa paskaa, jo pelkästään irtioton takia ;)

   Poista