KOVAAPASKAA

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Ghost of Jack Nance - You Never Come Around Anymore

Surr rur surr! Muistatteko French Filmsin? Entä French Filmsin ihanan kikkarapäisen kitaristin? Niin just sen, joka lähti menemään bändistä. No, sen kikkarapään nimi on Joni, ja Jonilla on uusi bändi - vitun kova postpunk-bändi nimeltä Ghost of Jack Nance.

Nyt nopeasti en osaa sanoa kuka Jack Nance on, enkä jaksa googlata, mutta sanon vaan, että GHOST OF Jack Nance on ehkä suomalaisista uuden aallon postpunk-bändeistä kovin. Ja mikä vitun ehkä, siis ON. Jonin laulutyyli tuo mieleeni Ian Curtiksen, joka on siis lähtökohtaisesti saatanan hyvä juttu! Ja kyllä mä olen se mulkku, joka mainitsee Joy Divisionin. Nyt kissa on pöydällä, eläkää sen kanssa!

3 kommenttia:

 1. inffoo sulle! Ghost of jack nance on Lari Laakkosen perustama soolo projekti, johon hän sittemmin pyysi jonin ja muut soittamaan. ja nyt se on täysverinen bändi jossa tehdään yhessä musaa.

  VastaaPoista
 2. Ja Lari Laakkonen myös laulaa kaikissa tällähetkellä julkaistuissa biiseissä, ja Jack Nance on David Lynchin luottonäytteliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos selvennyksestä! Pointti oli joka tapauksessa se, että bändi on vitun kova, ihan sama kuka laulaa ja tekee mitä.

   Poista