KOVAAPASKAA

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

H2Ö - alkulämmöt

Suurin osa teistä varmaan jo tiesikin Turun Ruissalossa järjestettävästä festivaalista. Ei Ruisrockista siis - vaan uudesta H2Ö-festivaalista. H2Ö on Ilmiö-festivaalin työryhmän toteuttama uusi festivaali Turun Ruissalon vanhalla telakka-alueella. Festivaali järjestetään parin viikon päästä (18.-19.7.) ja kerron teille tästä, koska kyseessä on ehkä kovin altsufestivaali, mitä Suomessa on ikinä tähän päivään mennessä järjestetty.

Ilmiöstä tuttuun tapaan festivaalin lineup koostuu uusista nimettömämmistä lupauksista, sekä jo nimensä ainakin alavirtaukset tiedostavien ihmisten mieliin vakiinnuttaneista esiintyjistä. Ehkä nimekkäimmät tärpit kotimaisista ovat mm. Absoluuttinen Nollapiste, Cleaning Women, Kuusumun Profeetta, Nightsatan, Räjäyttäjät, Siinai, Tiiu Helinä, Yleislakko, Cola & Jimmu, Hannibal & Musta Moottori, Jaakko Eino Kalevi, Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Plutonium 74, Risto, The New Tigers, Tundramatiks ja Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet. Ja heh, no siinä ei ollut edes vielä kaikki kovimmat.

Luonnollisesti olen itsekin menossa paikan päälle ja aion myös kirjoittaa teille siitä vanhan blogini tapaisen "matkakertomuksen". Voitte joko tyytyä lukemaan festivaalista jälkikäteen tästä blogista tai mikä omasta mielestäni on huomattavasti fiksumpaa, olla kaukoviisaita, ostaa lipun ja tulla paikan päälle kokemaan jotain ainutlaatuista.Viimeiset neljä Ilmiötä nähneenä voin sanoa, että H2Ö:stä tulee jotain täysin ennen näkemätöntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti