KOVAAPASKAA

perjantai 4. heinäkuuta 2014

JESSE - Very Much (performancer)

Saatekirjeessään helsinkiläinen JESSE puhuu muun muassa siitä, miten heinäkuun 23. päivä julkaistava uusi Music for emotions 1-albumi on sarjassaan jo toinen "sofistikoitunut" JESSE-levy. En sano väitteeseen juuta tai jaata, mutta ainakin Very Much (performancer) (joo niimpä vittu mikä nimi) kuunnellessani voin sanoa, että pitkä matka ollaan kuljettu siitä elektronisesta kikkelipolkasta, jota JESSE teki vielä 5 vuotta sitten.

Very much (performancer) on huolellisesti tehtyä musiikkia, joka häikäisee tyylitajuisuudellaan aina pohjista lauluun. Tämä on kehu: en ikinä arvaisi, että träkin nimi on Very Much (performancer)  tai esittävän yhtyeen nimi JESSE. Sitten taas, voihan olla että JESSE on übercool nimi Euroopassa. Nämä on näitä juttuja joita ei vaan osaa sanoa. Anyways, JESSEltä on tulossa vielä toinenkin levy lähitulevaisuudessa jatkamaan Music for emotions-sagaa. Vitun jees, ettenkö sanoisi! Olin JESSEn keikalla vuosi sitten - BTW - ja voin sanoa, että JESSE on livenä muuten aivan törkeän kovaa paskaa!

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihan noin niinkuin teknisestikin melkoinen harppaus. Jessen keikkoja on ollut kyllä hauska katsoa, olikos myös Sähköä -klubilla kerran vai muistanko väärin? Eikä Stiletti-Ana ja Kalifornia-Keke Jesseä nimenä pahenna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo, siis olivat myös Sähköässä ja silloin muistan jo ihmetelleeni buukkaamaani yhtyettä. :)

      Poista